Loading...
0 files liked
9 comments
0 videos
0 uploads
0 followers

Latest Comments

  • Cb42a2 20170709132023 1

    @Albert999 I have never had that issue. Try downloading the mod again and deleting your old install before activating the new one

    October 11, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @Albert999 For me, not quite. As I mentioned, with this mod installed, my fps goes from 60+ to 30 at best. Running the game on an MSI GTX 1080, AMD FX 8350 and 16GB DDR3 at 2133MHz, so there shouldn't really be an issue with my hardware. I've installed the Redux mod and didn't notice a difference in framerate to put things into perspective

    October 02, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @jbakers Also, try adding hydraulics to your vehicle via Benny's rather than using a trainer

    September 27, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @jbakers On your 360 pad, hold A and use the left stick to control the hydraulics. I said right stick earlier which was a mistake XD If you're using a keyboard, the hold X and use A for left, D for right, Left Shift for up and Left Control for down :)

    September 27, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @Spun Are you using any other mods that feature an online map, such as open all interiors?
    @jbakers I use a controller whilst driving, and you need to hold A (X on PS4 controller) and use the right stick to move/tilt the car. I do not know the keyboard controls as I only use the keyboard and mouse for shooting and using mods with no controller support. I'll quickly jump into the game and test it for you though :)

    September 27, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @Spun Disable the online map if this is happening
    @vegard pig You can force the door to open in the .ini file
    @Ommo Glad to hear it's working for you now :)

    September 26, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    @Ommo Let me know the result. I will try to help out if I can. Also, if you're using another mod which uses the online map, then open BennysOriginalMotorWorks.ini and find the line:
    OnlineMap = 1
    Simply replace the 1 with a 0, should solve any conflicts if there are any :)

    September 24, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    I love this mod and want to use it for a playthrough, only with it installed, my fps goes from 60 to 30 at most, when driving it's 24 at most. Not sure why? Is there a fix to this?

    September 24, 2017
  • Cb42a2 20170709132023 1

    Possible fix - Double check after playing that every file is in the scripts folder.
    I know it sounds obvious, but for some reason the menu never popped up for me in the garage, so I was free to just drive around in there. When I checked the files, the .dll had disappeared for no apparent reason. I replace it, and now everything works fine. Not sure if my game deleted the file or what? But at least it's all working now :)

    September 24, 2017