Loading...
2 files liked
6 comments
0 videos
0 uploads
0 followers
  • Default

    So, I know that this isnt really your thing or what you intended for this model,but, im trying to use it in my FiveM server and, I have it working, it spawns, but the textures are incorrect, just a black base with a solid prop and canopy. This is happening with a couple of the models I wanted to use from you. Any idea what might cause this, because Im sure its something on my end configuration-wise, I know theres nothing wrong with the model.

    Thank you for these releases!

    February 18, 2021
  • Default

    So, Im sure I'm missing something stupid obvious here, but, how do I edit the extras on the trailers? Am I supposed to be able to enter them like a vehicle?

    August 01, 2020
  • Default

    So I have added my own vehicles to the game. I was previously able to add them to the vehicle.ini with a hash generated from openIV and get them to spawn in maps. This is no longer working, however.

    1/22/2020 1:21:19 AM MAP FAILED TO LOAD:
    System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (9396, 35). ---> System.OverflowException: Value was either too large or too small for an Int32.
    at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
    at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderMap.Read7_MapObject(Boolean isNullable, Boolean checkType)
    at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderMap.Read12_Map(Boolean isNullable, Boolean checkType)
    at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderMap.Read13_Map()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events)
    at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(TextReader textReader)
    at MapEditor.MapSerializer.Deserialize(String path, Format format)
    at MapEditor.MapEditor.LoadMap(String filename, Format format)

    I do not have a scripthookdotnet log, so I can not provide information from it. That information above came from the map editor log in the scripts folder.

    January 22, 2020
  • Default

    @jtl001 I wish I could give you a better answer, honestly. I ended up screwing up my game files and reinstalling. When I reapplied the script, it worked. I think it was conflicting with another script I was trying to use, maybe something else that uses NativeUI, or maybe something that had a different UI interface.

    March 01, 2019
  • Default

    I can not delete my comment, but I did get this fixed. Thank you.

    February 28, 2019
  • Default

    So, I'm not sure why it's not working for me. I have all of the requirements met. I think the problem is with nativeUI, as when I try and press shift+f11 or control+f11 to see if the mods working, nothing happens. I copied Native UI into my scripts folder, but am wondering if I missed a step or something. If not that, I wonder if its having a compatibility issue with something, is anyone aware of any scripts that might break this one?

    As a checklist, I have:
    ScriptHookV
    ScriptHookVDotNet
    and NativeUI as above.

    Back on the Beat is def working, but the cops just do not react to anything I do.

    Looking at this scripthook text file in my GTA directory, I saw this
    [11:36:22] [INFO] Loading assembly 'PullMeOver.dll' ...
    [11:36:22] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'PullMeOver.dll'.

    Is that normal?

    Any help is appreciated.

    February 28, 2019