Loading...
17 files liked
3 comments
0 videos
0 uploads
0 followers
  • F719b2 absolutely fabulous

    I've been using this mod for a couple days now and it's in my top 3 best mods that I've used, up there with NVR for me. Really nice job!

    January 21, 2021
  • F719b2 absolutely fabulous

    @Zemanez hey I found a weird, specific issue. If using the "Train speed" function, changing value from "OFF" to "0.0x" or any other speed and spawning the freight train engine will cause an error, which causes ENT to crash (but the game continues to run just fine, but without ENT functionality.)

    One of the Errors: "CORE: An exception occurred while executing 'EnhancedNativeTrainer.asi' (0x00007FFB16D66BD90), ID 34; Press OK to continue."

    This issue also happens if setting the value of "Train Speed" back to "OFF" and spawning the freight train engine. I tried it with all the other train cars and the same issue occurs in both instances (but with different error IDs.)

    The way I resolved the error was to go to "%appdata%\GTAV Enhanced Native Trainer" (past into File Explorer) and delete the .db file to force ENT to remake the .db file. Unfortunately, this also resets all other ENT settings, so removes saved vehicles, etc. However, spawning any of the train cars in ENT after the .db file is remade, but without touching the "Train Speed" setting, does not result in the ENT crash. Using other settings (ie: Vehicles, World, etc) in ENT does not seem to cause an error when spawning train or train cars. That seems to indicate to me that there may be a problem specific to the "Train Speed" functionality within ENT.

    Not a big deal for me since I'm just starting out on modding, but I just thought you would like to know about this weird specific issue.

    Other than that very minor problem, I absolutely love this mod so much and how more immersive it can make the SP experience.

    January 10, 2021
  • F719b2 absolutely fabulous

    So I've been dealing with this for the past three hours and no matter what I do, when I try to search "sr650fly" in ENT it returns "vehicle not found" or whatever. I've followed the very limited instructions exactly but reading these comments seems I'm the only one with an issue. How do I get this to work? This is the only mod I have that does not work with everything else......

    January 03, 2021